> onze organisaties > regioweekend

Regioweekend

 
 

Bij Regioweekend kunnen we samen verschillend zijn. Met toffe steppen en serieuze avondprogramma’s zetten we elkaar op het verkeerde been. We kijken naar onszelf en de wereld om ons heen. Ben je tussen de 11 en 16 jaar? Ga met ons mee en vertelt ons wat jou bezighoudt, want bij Regioweekend ben jij belangrijk!

 
Data
14 & 15 september 2019 Regioweekend in Dopersduin Schoorl
16 & 17 november 2019 Regioweekend in de doopsgezinde kerk in Leeuwarden
6 & 7 juni 2010 Regioweekend op Samen Eén in Giethoorn

Lichtpuntjes (thema 2019-2020)
De stralen van de een vuurtoren: soms sta je in het felle licht, soms zie je alleen een lichtpuntje. Ben je de weg kwijt? Het licht van de vuurtoren wijst je altijd de weg naar huis. We zijn in de wereld voortdurend omringd door lichtpuntjes. Wat of wie is een lichtpuntje voor jou? En ben jij een lichtpuntje voor een ander? Op wie of wat vertrouw jij? Tijdens dit Regioweekendseizoen verkennen we de donkere en de lichte kant van de wereld. Waar het donker en waar is het licht in jouw leven…

Kosten
€12,50 p.p. per Regioweekend of €30 p.p. voor alle Regioweekenden bij elkaar. De korting kan bij het laatste weekend worden verrekend. De kosten mogen nooit een probleem zijn om niet te komen. Is het wel een probleem? Mail ons dan via regioweekend@doopsgezind.nl.

 
Meer informatie Facebook   Twitter   Instagram
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl