> onze organisaties > akc zomerkampen

Stichting Algemene Kampcommissie voor Doopsgezinde Kampen

De Algemene Kamp Commissie voor Doopsgezinde kampen (AKC) organiseert zomerkampen voor jongeren van 9 t/m 21 jaar. Op de kampen ligt de nadruk op gezelligheid en de vorming van een hechte groep. Dit is wat de AKC al meer dan 95 jaar kenmerkt.

Een kampweek is zeer divers; naast de hoofdactiviteit, bijvoorbeeld zeilen of surfen, wordt door de leiding een veelzijdig programma georganiseerd. Denk aan speurtochten, te gekke spellen, een bonte avond met een disco en nog veel meer…

De activiteiten gecombineerd met open gesprekken over verrassende, persoonlijke en soms diepgaande onderwerpen, maken de AKC tot een uniek concept, waarbij de deelnemer centraal staat. De leidingteams bestaan stuk voor stuk uit enthousiaste, verantwoordelijke leiders die maar één ding willen: een zo leuk mogelijke week voor iedereen!

Kijk voor meer informatie én voor het kampaanbod van deze zomer op www.akckampen.nl

Vrijplaatsenfonds
De AKC vindt het belangrijk dat iedereen mee op kamp kan. De prijs mag geen reden zijn om niet mee te kunnen op kamp. Daarom heeft de AKC een Vrijplaatsenfonds. Als je graag mee op kamp wilt maar de kampprijs is een obstakel, dan kunnen jij of je ouders een aanvraag voor financiële steun doen bij het Vrijplaatsenfonds. Het contact met het Vrijplaatsenfonds is volledig vertrouwelijk, zelfs de leiding van je kamp weet niet dat je contact hebt gehad met het Vrijplaatsenfonds. Meer informatie vindt u hier.

AKC

Stichting Algemene Kampcommissie voor Doopsgezinde Kampen (AKC) 
Administratie: Margriet van der Meer | Gortmolenerf 25 | 2807 EK Gouda
Telefoon 0182-604987
administratie@akckampen.nl | www.akckampen.nl

 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2020 Doopsgezind.nl