> nieuws

Nieuws

 
5 april 2021

HOU VOL | 2e Paasdag: bedankt!

Lieve Gijsje, Wieteke, Wiebe, Froukje, Jetske, Jorn, Hendrikje, Jesper, Iris, Famke, Petra, Frederick, Maaike, Fiona, Franca, Annegreet, Henk, Cornelis, Mus, Jan Willem, Sophia, Marijn, Elsbeth, Ramon, Kolja, Essemie, Fulco, Carlien en Marijke:

Jullie hebben allemaal meegewerkt aan dit 40-dagen project HOU VOL. Dat is echt superlief. Dank voor jullie bijdrage!

En lieve lezers, volgers:
40 dagen, 6 zondagen en toen werd het Pasen! We beleefden van alles onderweg; we lazen de verhalen van kinderen en jonge mensen met tips over hoe zij het volhouden, hoe vindingrijk ze waren en hoe moeilijk het soms is. We waren creatief met kraanvogels en mandala’s, we kregen leuke groene tips op zaterdag, er kwamen boeken voorbij over de thema’s van deze tijd, over kikkerbillen en Kikker en Pad en nog veel meer. We bakten lekkernijen en lazen over het breken van brood. En elke zondag leefden we mee met de mensen uit de bijbelverhalen.

Gisteren was het dan Pasen. Het einde van ons project en het begin van verdergaan.

Tot ziens,

Esther, Janneke, Yvette, Susan en Joke

Tijdens de 40-dagentijd werd er vanuit het jeugdwerk iedere dag een tekstje gedeeld met daarin een opdrachtje, een verhaal, of inkijkje in het leven van iemand. Het thema van dit 40-dagenproject was 'Hou vol'. Bemoedigende woorden die wat ons betreft toepasbaar zijn op het beleven van de 40-dagentijd, als ook op de tijd waarin we nu met de coronamaatregelen moeten leven. We nodigen je uit om deze berichten te delen in de gemeente, jeugdgroepen en met anderen. Klik hier voor meer informatie over dit project.

hou vol jongerenwerkers


Terug
 
Meer informatie Facebook   Twitter   Instagram
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl