> nieuws

Nieuws

 
10 februari 2020

Advertentie voor een kamer in het Zonshofje

Ben je niet ouder dan 21 jaar en wil jij vijf jaar lang samen met dertig andere studenten en jongeren wonen in een monumentaal hofje in hartje Amsterdam? Dan is het Zonshofje  wat voor jou, een woongemeenschap van Doopsgezind Amsterdam voor studenten. In maar komt er er weer een kamer vrij.

Interesse?
Zorg dan dat wij uiterlijk 11 februari voor 18.00 een motivatiebrief van je ontvangen waar uit goed duidelijk wordt wie jij bent, wat je doet en je ons overtuigt waarom juist jij geschikt bent om samen met 30 anderen in een hofje te wonen. Hoe zie jij het leven voor je op een studentenhofje? Wat zou jij daar aan bijdragen? Wat brengt het jou?

Je kan brief deze sturen naar Singel 452 1017 AW onder vermelding van bewonerscommissie Zonshofje of mail je brief naar zonshof@vdga.nl.  Brieven die later binnenkomen worden niet gelezen voor de vrij gekomen kamers.

Zodra er een kamer vrij wordt er uit alle op dat moment binnen gekomen brieven een kandidaat gekozen, die wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Is de keus niet op jou gevallen en wil je nog steeds op het hofje wonen? Waag gerust een nieuwe een poging met een nieuwe brief. 


Terug
 
Meer informatie Facebook   Twitter   Instagram
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl