Agenda

 
 
10 mei 2018, 10:00 uur

MERKwaardig | Nederlandse jeugdvertegenwoordigster MERK

Montbéliard

Tijdens de Europese doopsgezinde conferentie MERK (10-13 mei) zal er een hoop te doen zijn. In de rubriek 'MERKwaardig' houden we u de komende weken op de hoogte van de workshops en sprekers van Nederlandse bodem.

Deze week stelt onze Nederlandse jeugdvertegenwoordigster tijdens de MERK, Marijne Stenvers, zich voor.

Wie ben je?

Ik ben Marijne Stenvers. Voor de MERK ben ik de jeugdvertegenwoordigster vanuit Nederland.

Wat houdt dat in?

Dat houdt in dat ik samen met jeugdvertegenwoordigers uit andere Europese landen het jongerenprogramma van de MERK organiseer. Ik ben twee keer een weekend naar Frankrijk geweest om te vergaderen en de andere jongeren te leren kennen.

Wat ga je doen op de MERK?

Op de MERK geef ik o.a. een Dutch Blitz workshop. Tussen alle andere workshops, vieringen en ontmoetingen door zal ik samen met andere jongeren Dutch Blitz gaan spelen, op verschillende manieren: op A3, A4 en klein formaat. Door met elkaar te spelen en plezier te hebben, hoop ik dat mensen/jongeren elkaar op een makkelijke en toegankelijke manier kunnen ontmoeten.

 

Doopsgezinden uit Europa komen van 10 – 13 mei 2018 in Montbéliard (Frankrijk) bij elkaar. Het inspirerende thema: ‘Zo’n verhaal houd je niet voor jezelf; Leef het verhaal!’ zal op velerlei wijze belicht worden. Dit alles heeft te maken met hoe we ons geloof verder brengen en overdragen. Tijdens deze MERK zullen er tal van workshops gehouden worden, ook van Nederlandse bodem.

Klik hier voor meer informatie over de MERK.


Naar het nieuwsoverzicht

  Meer informatie   Facebook   Twitter
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl