> agenda

Agenda

 
10 maart 2018, 17:00 uur

Regioweekend : REPEAT

Groningen (10 t/m 14 jaar) & Almere (14 t/m 18 jaar)

Waarom draaien we ons favoriete nummers zo vaak op Spotify? Waarom voelt school oud en vertrouwd, terwijl je toch echt aan een nieuw schooljaar bent begonnen? Waarom vieren we elk jaar Pasen en Pesach? En waarom is de 40-dagentijd voor sommige mensen een frisse start? Het thema van dit Regioweekend is 'REPEAT'. Een thema dat gaat over herhaling en opnieuw beginnen.

Op 10 en 11 maart is er weer Regioweekend. Deze keer hebben de drie regio's de handen ineen geslagen en organiseren gezamenlijk 2 regioweekenden: eentje voor jonge tieners en eentje voor oudere tieners. Het thema is voor beide weekenden hetzelfde, maar het programma wordt aangepast aan de leeftijd van de groep.

Tieners in de leeftijd 10 t/m 13 zijn van harte welkom bij het Regioweekend Groningen, onder leiding van Yvette Krol en haar leidingteam. Tieners in de leeftijd 15 t/m 18 zijn van harte welkom in Almere, onder leiding van Janneke Leerink en haar leidingteam. Tieners van 14 jaar oud kunnen kiezen welk weekend het beste bij ze past. De leiding van alledrie de regio's draaien gezamenlijk beide Regioweekenden. Voor jonge tieners uit de regio's Noord-Holland en Midden-Nederland is het mogelijk om aan te sluiten bij een gezamenlijke treinreis onder begeleiding, vanuit de volgende vertrekpunten: Amsterdam Centraal, Almere en Zwolle. De kosten van beide regioweekenden zijn zoals altijd €7,50 per deelnemer.

Opgave en Achtergrondinformatie

Voor Regioweekend Groningen - 10 t/m 13 + 14 jaar - kun je je opgeven door een mail te sturen naar Yvette Krol.

Voor Regioweekend Almere - 15 t/m 18 jaar + 14 jaar - kun je je opgeven door een mail te sturen naar Janneke Leerink.

De keuze om tijdens dit regioweekend de groep tieners op te splitsen op leeftijd is voorlopig eenmalig en is een experiment. Dit experiment is onderdeel van een veranderingsproces waar Regioweekend momenteel mee bezig is. Lees hier meer over de veranderingen die Regioweekend op dit moment doormaakt.

Tot ziens in Maart!

Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij onze jeugd coördinatoren:
> Noord-Holland: Laura Hoogcarspel | laura.hoogcarspel@doopsgezind.nl
> Midden-Nederland: Janneke Leerink | janneke.leerink@ads.nl
> Groningen/Drenthe: Yvette Krol | yvette.krol@doopsgezind.nl


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl