jongeren > onze organisaties > regioweekend

Regioweekend

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet En de kleur is Heb je wel eens gehad dat jij iets zag, wat anderen niet zagen? We bekijken alles vanuit ons eigen perspectief, maar hoe zien anderen dat eigenlijk? Regioweekend verbreedt je blik; we gaan serieuze gesprekken niet uit de weg n we doen veel leuke spellen. Kijk om je heen en kom naar Regioweekend!

Regioweekend begint in principe op zaterdag aan het eind van de middag en is zondag na de lunch weer afgelopen. Voor het start- en eindweekend gelden andere tijden. De weekenden worden op verschillende locaties gehouden. Vaak is dit in een van de kerkgebouwen. De gezamenlijke weekenden zijn in Dopersduin en Samen En. De kosten voor een weekend bedragen 7,50. Is je mailadres bij ons bekend, dan ontvang je iedere keer voorafgaand aan het weekend een uitnodiging. Opgeven kan tot uiterlijk drie dagen voorafgaand aan het weekend. Je bent op alle weekenden even welkom.

Regioweekend wordt georganiseerd door de GDS, de NHDS en de Ring Midden Nederland.

Informatie
Voor meer informatie over Regioweekend en om je op te geven kan je terecht op de Facebookpaginaof neem je contact op met:
> Noord-Holland & Midden-Nederland: Laura Hoogcarspel, laurahoogcarspel@gmail.com | 06-33104209
> Groningen & Drenthe: Yvette Krol, yvettekrol@hotmail.com | 06-14111847

Meer informatie Facebook   Twitter
contact maandblad sitemap
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2018 Doopsgezind.nl