Agenda

 
 
22 april 2018, 10:00 uur

MERK-meeting en Jongerenprogramma

Singelkerk Amsterdam

De jongerenreis naar de Europese doopsgezinde conferentie, de MERK, komt steeds meer in zicht en de voorbereidingen zijn in volle gang. Noteer de MERK-meeting op 22 april alvast in je agenda en kom meer te weten over het programma, de reis en onze slaapplaats.

MERK-meeting

Op zondag 22 april komen alle deelnemers van de jongerenreis en de tienerreis samen in de Singelkerk te Amsterdam. Tijdens deze ontmoeting leren we elkaar beter kennen en wordt er meer verteld over het programma en de reis. De bijeenkomst zal bestaan uit een gezamenlijke kennismaking, waarna de tienerreis en de jongerenreis splitsen voor een eigen voorbereiding.

Programma en slaapplaats

Het jongerenprogramma voor 16-30 zal tijdens de MERK voornamelijk ’s avonds plaatsvinden. Na het reguliere programma zullen we met alle jongeren uit de verschillende landen samenkomen en nog een specifiek jongerenprogramma hebben. Dit programma bestaat voornamelijk uit leuke en serieuzere, gemengde programmaonderdelen. Hierbij staat vooral het ‘elkaar ontmoeten’ centraal. Er komen sprekers, bandjes en andere leuke activiteiten. Elke avond wordt georganiseerd door jongeren van twee verschillende landen, dus er zullen veel verschillende dingen aan bod komen. Een voorbeeld hiervan is dat we gaan proberen iets terug te doen voor Montbeliard. Op wat voor manier is nog even een verrassing. Op de laatste avond zal onze eigen Nederlandse Doopsgezinde band optreden om het jongerenprogramma af te sluiten. Tijdens de MERK slapen de jongeren in de accommodatie waar ook de jongerenactiviteiten plaatsvinden, in een grote sportzaal. Wat je hiervoor allemaal zelf mee moet nemen laten we je nog weten. De organisatie van de MERK maakt binnenkort ook het tienerprogramma bekend en de plaats waar de tieners slapen.

Neem vrienden mee!

Het is nog steeds mogelijk om je op te geven voor de jongerenreis. Alle opgaves moeten uiterlijk 28 april binnen zijn bij Joke. Stuur haar een mail voor meer informatie of opgave: joke.vanderheide@ads.nl


Naar de agenda

  Meer informatie   Facebook   Twitter
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl