Agenda

 
 
10 mei 2018, 08:00 uur

Dopo-tieners en -jongeren reizen naar de MERK!

Levend ‘Dutch Blitzen’, samen reizen met leeftijdsgenoten en meedoen aan serieuze, sportieve en feestelijke activiteiten? Kom dan naar de MERK van 10 t/m 13 mei 2018.

De MERK is een ontmoeting van Europese Doopsgezinden, waar voor alle leeftijden een programma is. Ook voor jou! Deze keer wordt deze Europese Doopsgezinde Conferentie in het Franse Montbéliard gehouden.

Tiener- én Jongerenreis

Vanuit de ADS word er twee jeugdreizen georganiseerd: een jongerenreis en tienerreis! We organiseren een bijeenkomst voorafgaand aan de reis en hopen dat iedereen zelf acties onderneemt binnen de eigen gemeente om geld voor de grote pot te verzamelen. Vanuit de ADS wordt aan fondswerving gedaan.

Geef je op!!

Wacht niet te lang met opgeven, want vol is vol! Daarnaast willen we graag tijdig voorbereidingen kunnen treffen: bussen reserveren, slaapplaatsen regelen, opgave voor de MERK regelen, genoeg begeleiders optrommelen. We ontvangen je aanmelding het liefste vóór 1 februari 2018.

Praktische Info:

Data:

Veel jongeren moeten gewoon naar school of moeten werken op woensdag en maandag. We vertrekken daarom donderdagochtend 10 mei 2018 en komen zondagavond 13 mei weer terug.

Jongerenreis:

Leeftijd: 16-30 jaar

Kosten: €120,-  all-in (de busreis, eten, onderdak, awesome activiteiten)

Opgave of meer informatie: Stuur een mail naar joke.vanderheide@ads.nl

Tienerreis:

Leeftijd: 12-15 jaar

Kosten: €120,-  all-in (begeleiding, de busreis, eten, onderdak, awesome activiteiten)

Opgave of meer informatie: Stuur een mail naar joke.vanderheide@ads.nl

Belangrijk: Als je met je ouders naar de MERK gaat kun je deelnemen aan het tienerprogramma van de MERK. Deze tienerreis is voor de tieners die zelfstandig naar de MERK willen. Deze tieners doen mee met het tienerprogramma van de MERK, maar hebben daar buitenom begeleiding en een programma onder leiding van Joke van der Heide en haar leidingteam.

Houd de komende tijd onze website en facebookpagina in de gaten. We maken elke paar weken een spreker of een workshop bekend!


Naar het nieuwsoverzicht

  Meer informatie   Facebook   Twitter
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl